Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, doktorları hedef aldı 

Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, doktorları hedef aldı 
Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, görevi başında katledilen uzman Dr. Ekrem Karakaya'nın ardından iki gün grev kararı alan sağlık çalışanlarını hedef gösterdi.

Malezya Büyükelçisi''yken geçtiğimiz ay merkeze çekilen Merve Kavakçı''nın kızı, Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, Konya''da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya''nın görevi başında katledilmesinin ardından Türkiye genelinde iki gün grev kararı alan sağlık emekçilerini hedef aldı. 

''İÇKİLERİNE LAF ETTİRMEYEN DOKTOR ARKADAŞLAR...'' 

Mariam Kavakçı, Instagram hesabından paylaşımda şu ifadeleri kullandı:  

"İçki, şiddet ve insan ölümlerinin önde gelen sebeplerinden olmasına rağmen içkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler. Böyle yaparak ne değişecek acaba?"  

''AYIPLIYORUM DOKTORLARI''  

Grev kararı nedeniyle kendisine ulaşan mağdurlar olduğunu öne süren Kavakçı, "Ayıplıyorum böyle doktorları, Allah ıslah etsin" paylaşımı yaptı. 

Kavakçı, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı''nın da yer aldığı bir fotoğrafı #TTBkapatılsın etiketi ve "Bunlar doktorsa, sizin gibi doktorlar olmaz olsun" yorumuyla paylaşılan bir mesajı da paylaştı.

İlgili Haberler