Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra giyim tarzı ve lüks otomobilleriyle de konuşulanReynmen,Şampiyonlar Ligison 16 turu rövanşındaReal Madrid''e3-1 yenilenParis Saint-Germain''indünyaca ünlü iki futbolcusuyla karşılaşma öncesi çekilen fotoğraflarını yayınladı.
Messi, Paris Saint Germain tesislerinden ayrılırken hayranlarının fotoğraf taleplerini kırmadı. O esnada iki futbolcuyla fotoğraf çekmek isteyen kişiler arasındaYusuf Aktaşda vardı.
Paris''te oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Fransız devi, 3-1''lik mağlubiyetle turnuvadan elendi. Fenomenin yedi milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı Messi ve Neymar paylaşımı ise 500 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Fotoğraflardaki bir detay sosyal medyada gündem oldu.
14 BİN 700 TL!
Reynmen, 30 numaralı PSG formasını Messi''ye imzalatmayı da ihmal etmedi. ''Fenomenler Ne Giymiş'' Instagram hesabına göre;Lionel Messi''nin üzerindeki sweatshirt''ün fiyatı 14 bin 700 TL. Yıldız isimlerle birlikte verdiği pozda neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 26 yaşındaki Reymen''in ceketinin fiyatı ise bin 900 TL.
"KAZANIYORUM, HARCIYORUM"
Yusuf Aktaş, geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Valeden özel yaptırdığı modifiyeli aracını alan şarkıcı, basın mensuplarının sorularına yanıt vermişti.

Ünlü YouTuber, alışveriş yapmayı sevdiğini belirterek, "Kazanıyorum, harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor" diye konuştu. Story''de paylaştığı saat için "Satın mı aldnız?" sorusuna ise, "Neden olmasın?" diyen Reynmen, modifiyeli cipiyle Nişantaşı’ndan ayrılmıştı.