Meteoroloji kahinleri coştular. Mesaj üzerine mesaj atıyorlar meteorolojiyi kıskançlıktan çıldırtıyorlar. Uydu görüntülerinde açık belirtiler görüyorlar

Meteoroloji kahinleri coştular. Mesaj üzerine mesaj atıyorlar meteorolojiyi kıskançlıktan çıldırtıyorlar. Uydu görüntülerinde açık belirtiler görüyorlar
Meteoroloji fotoğrafları ve uydu görüntülerini inceleyerek sosyal medyada tahminlerini paylaşan Kerem Ökten ve Orçun Bostancı bu sefer coştu. Meteoroloji tahmincilerinin yaptıkları son paylaşımlar dikkat çekti.

Yaptıkları meteoroloji tahminleriyle dikkat çeken sosyal medyanın meteoroloji kahinlerinin yeni paylaşımları dikkat çekti.

Paylaşımında "Beni demoralize etmeyin" diyen Kerem Ökten, "Kardeşin kardeşi kıskançlıktan kuyuya attığı dünyada elden insaf mı beklersin..." ifadelerini kullandı.

Yaptığı tahminler ve paylaşımlarla risk aldığını belirten Ökten şu ifadeleri kullandı:

"Lütfen bana kış bitti deyip ters köşe olanların benim hakkımda yazdığı mesajlarını atmayın. Neden beni demoralize ediyorsunuz. Ben zaten hepsini sildim. Kardeşin kardeşi kıskançlıktan kuyuya attığı dünyada elden insaf mı beklersin...

Resmi organlarımız elbette garantici olur ama insanları soğuklar gelmeden 1 gün önce bilgilendirmek yetmiyor. Zamanımızda herkes uzun vadeli planlar yapıyor. Çiftçiler don haberini 1 hafta önceden alırsa daha rahat önlem alırlar. Benim uzun vadeyi önemseme ve risk alma sebebim bu"

Öte yandan Yeniçağ gazetesi internet servisinin yaptığı bir habere Twitter hesabında yer veren diğer bir meteoroloji kahini Orçun Bostancı ise "Kahin değilim" diyerek şu ifadeleri paylaştı:

"Amatör meteorolojiye 15 senedir gönül vermiş ve her zaman öğrenmeye açık bir kar kış severim. İklim bilimine çocukluğumdan bu yana ilgi duyan uslanmaz bir doğaseverim."

 

METEOROLOJİ KAHİNLERİNİN SON TAHMİNLERİ

Öte yandan meteoroloji kahinlerinin son hava tahmin raporları ise şöyle: