Metin Türel kimdir? Neden öldü

Metin Türel kimdir? Neden öldü
Türk futboluna uzun yıllar hizmet eden Metin Türel hayatını kaybetti. Peki Metin Türel kimdir? Neden öldü? TFF'den usta hakem için açıklama geldi

Metin Türel kimdir, neden öldü? Spor adamı Metin Türel (83), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Metin Türel'in kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
Açıklamada, "Türel'in vefatını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Metin Türel'e Allah'tan rahmet; ailesi, tüm sevenleri ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." denildi. Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel'in vefatı nedeniyle TFF 2. ve 3. Lig'de bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarda saygı duruşunda bulunulacak.
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, 83 yaşında hayatını kaybeden Türel için bu hafta profesyonel liglerde oynanacak karşılaşmalardan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi.

METİN TÜREL KİMDİR?

Futbola kaleci olarak başlayan ve Galatasaray ile A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Türel, teknik direktörlük kariyerinde de birçok takımda görev aldı. Teknik direktör olarak 1977-1978'de A Milli Futbol Takımı, 2002-2003'te de A2 Milli Takımı'nı çalıştıran Türel, Beşiktaş ile Trabzonspor'da da görev aldı. Türel, son olarak 2004-2005 sezonunda Antalyaspor'da görev yaptı.