Metiner'e "AKP ömrünü doldurdu" cevabı

Metiner'e "AKP ömrünü doldurdu" cevabı
AKP'li eski vekil Mehmet Metiner'in "AKP ömrünü doldurdu" açıklamalarına cevap AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'dan geldi. Bostancı, "Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir" ifadelerini kullandı.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, dün iktidara yakın bir gazete yaptığı açıklamada "AKP ömrünü doldurdu" ifadelerini kullanan Mehmet Metiner'e cevap verdi.

Metiner'in de AKP'li olduğunu belirten ve açıklamanın iyi niyetli olduğunu savunan Naci Bostancı, "Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir" ifadelerini kullandı.

Bostancı, sözlerine şöyle devam etti:

"AK Parti, 600 milletvekili olan parlamentoda 295 milletvekili çıkarmış bir siyasi partidir. Dolayısıyla halkımız AK Partinin ömrüne ilişkin kararını halkımız çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. AK Parti aynı şekilde kendi kusurlarını azaltmak, meziyetlerini çoğaltmak istikametinde Türkiye'nin bütün akıllarından faydalanma yolunda çabayla siyasal hayatına devam etmektedir. Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır"

Mehmet Metiner'in "Erdoğan liderliğinde yeni bir AK Parti kurulmalı, eski AK Parti ömrünü doldurdu" değerlendirmesinde bulunmuştu.

İlgili Haberler