MHP Gülova İlçe teşkilatından manidar istifa

MHP Gülova İlçe teşkilatından manidar istifa
MHP Sivas Gölova İlçe Teşkilatı, manidar bir açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada "daha Sivas’a İl Başkanı belirleyemeyenlerin Türkiye’ye Başkan belirlemeye kalkmasını trajikomik buluyoruz" ifadelerine yer verildi.

MHP Genel Merkezi'nin Başlık sistemiyle ilgili tutumu parti tabanını sarsmaya devam ediyor...

Topu istifaların sayısı her geçen gün artarken, Bahçeli'nin AKP ile el sıkışmasına ve Sivas'a 4 aydır İl Başkanı atanmamasına tepki gösteren MHP Sivas Gölova İlçe Teşkilatı, manidar bir dilekçe ile istifa ettiğini açıkladı.

İşte Gölova ilçesinin istifa dilekçesi:

Sivas ili Gölova ilçesi MHP İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu olarak yaşadığımız referandum süreci ile alakalı istifa kararı almış bulunuyoruz. İstifa kararını MHP Genel Merkezi’ne hitaben yazma sebebimiz dört aya yakın süredir Sivas İl Başkanlığı’mızın kapalı olması ve İl Başkanının bulunmamasıdır.

MHP Genel Merkezi’nin kendini temsil edecek bir il başkanını dört aya yakın süredir aradığı halde bulamamış olması aslında istifamızın ne kadar haklı ve yerinde olduğunun da bir göstergesidir. Daha Sivas’a İl Başkanı belirleyemeyenlerin Türkiye’ye Başkan belirlemeye kalkmasını trajikomik bulduğumuzu beyan etmek istiyoruz.

Bizler, 47 yıllık siyasi geleneği olan Ülkücü hareketin nefesleri olarak, inandığımız davamıza ömrümüzün sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Fakat inandığımız değerler ile temsil ettiğimiz makam çeliştiği takdirde vazgeçeceğimiz şey değerlerimiz, ülkümüz değil, oturduğumuz makam ve koltuk olacaktır.

Bu tavrın bütün ülküdaşlarımıza örnek olması temennisi ile Sivas İli Gölova İlçesi MHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak istifa ediyoruz.

Yaşadığımız referandum sürecinde ‘evet’ diyen bir MHP Genel Merkezi’ni temsil etme imkan ve ihtimalimiz yoktur.

Gereğinizi bilgilerinize arz ederiz.

MHP GÖLOVA İLE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU

Recep KILIÇİN

İlgili Haberler