Milanlı İbrahimoviç'ten korona virüs yorumu

Milanlı İbrahimoviç'ten korona virüs yorumu
Milan'da forma giyen ve zaman zaman yaptığı çıkışlarla dünya gündemine oturan Zlatan İbrahimoviç, insanlığı etkisi altına alan korona virüs hakkında yorumda bulundu.

Futbol dünyasının önemli oyuncularından biri olan ve zaman zaman yaptığı ilginç çıkışlarla gündeme gelen Milanlı Zlatan İbrahimoviç, tüm insanlığı tehdit eden korona virüs hakkında da dikkat çeken bir çıkışa imza attı. 

Korona virüsün en çok etkili olduğu ülkelerin başında gelen İtalya'da forma giyen ve bu ülkenin kendisine önemli katkıları olduğunu belirten 38 yaşındaki yıldız futbolcu; "İtalya bana çok şey verdi ve bu dramatik zamanda, ben de bu sevdiğim ülkeye daha fazlasını geri vermek istiyorum. Benimle çalışan insanlarla birlikte hastaneler için bir bağış kampanyası başlatma ve iletişim gücümle birlikte mesajı yayma kararı aldım. Ciddi bir mesele bu ve ciddi bir yardıma ihtiyacımız var. Meslektaşlarımın gücüne, tüm profesyonel sporcuların ve küçük ya da büyük yardım yapmak isteyen herkese güveniyorum." dedi.

"HAYDİ VİRÜSE TEKME VURALIM" 

Zlatan Ibrahimovic, kendine yakışır tarzda koronavirüse meydan okumayı da ihmal etmedi.

Ibrahimovic sözlerini; "Birlikte, bencil olmadan her gün bizim hayatımızı kurtarmaya çalışan doktorlara ve hastanelere yardım etmeliyiz. Haydi hep beraber Koronavirüse tekmeyi vuralım ve bu maçı kazanalım. Umutmayın, eğer virüs Zlatan'a gelmezse, Zlatan virüse gider." diyerek noktaladı.