Milli Gazete'den iktidara şeker fabrikası tepkisi

Milli Gazete'den iktidara şeker fabrikası tepkisi
Milli Gazete birinci sayfasında yer verdiği kısa dörtlükle şeker fabrikalarını satışa çıkaran iktidara yüklendi. Dörtlükte, "Vefasız geldi sattı" ifadeleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şeker fabrikalarının satışına ilişkin 10 yıldır gündemlerinde olduğunu belirterek, "Bu konuda kararlıyız, Şeker fabrikaları özelleştirilecek" ifadelerini kullanmıştı. 

Milli Gazete'nin bugünkü birinci sayfasında yayımlanan bir dörtlük dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 14 şeker fabrikasının satışa çıkarılmasına tepki gösteren gazete, Saadet Partisi eski genel başkanı merhum Necmettin Erbakan’ın temelini attığı fabrikaların da satılmasını manidar bir dille eleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun, Burdur'da katıldığı bir programda şeker fabrikalarının satışını eleştirmesini "Fabrikaların, çalışanların, üreticinin her daim yanındayız" mesajı ile manşete taşıyan gazete'nin  aynı sayfada yer verdiği dörtlükte "Erbakan temel attı, vefasız geldi sattı..." ifadeleri ise dikkat çekti.

İşte Milli Gazete'nin yer verdiği o dörtlük:

“Rengi önemli değil, ha yağız ha kır attı…
Akıl veren gibi ‘dere geçerken yattı…
Aç, susuz, perişanlar… Hala uykuda mısın!?
Erbakan temel attı, vefasız geldi sattı…”

 

İlgili Haberler