Milli takım son anda kazandı

Milli takım son anda kazandı
A Milli Takım EURO 2020 elemelerinde Vodafone Park’ta Andorra’yı ağırladı. Baştan sona üstün olduğumuz maçı Ozan Tufan’ın tek golüyle kazandık.

A Milli Takım, EURO 2020 elemleri 5. Maçında Andorra ile karşılaştı. Vodafone Park’taki mücadele baştan sona milli takımımızın üstünlüğü ile geçerken, galibiyet golü 89. dakikada Ozan Tufan’dan geldi. Milli takım, zorlu mücadeleyi Ozan Tufan’ın tek kolü ile 1-0 kazanarak, Avrupa Şampiyonası’na direkt katılma iddiasını sürdürdü.

İlk yarı boyunca müthiş baskı kurduk ama bir türlü golü bulamıyoruz. Arka arkaya isabetsiz ortalarla Andorra savunmasını zorladık ama topu ağlara gönderemedik.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilirken, 54. dakikadan itibaren maçın sonuna kadar oyun tamamen Andorra yarı alanında oynandı.

Milli takımın galibiyet golü maçın 89. dakikasında geldi. Milli takımımız, Yusuf Yazıcı'nın kornerden açtığı ortaya topa yükselen Ozan Tufan'ın golü ile maçta öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve Andorra karşısında maçı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi olduk.