Türk’ü tarihten silemezsiniz!

Bedel ödemesi istendiğinde Türk’ü hatırlayanlar Türk’ün hakkını vermeye sıra geldi mi, “Türk diye bir millet yok” demeye gelen “36 etnik grup” hilesine sarılıveriyorlar.
Bu millet bir gün varını yoğunu bu zihniyete verip sıfırı tüketse ve onların da elinden gelse artık kimyasalla mı olur, sadece Türk DNA’sını yok etmek için ürettikleri bir yolla mı olur, akılları sıra bu milleti tarihten siliverecekler.
Lâkin Allah’tan başka hiçbir gücün Asurlar gibi Babiller gibi ve daha isimleri cisimleri unutulmuş binlerce kavim gibi Türk’ün tarihten silinmesi asla mümkün değil. Çünkü Allah “Türk”diye bir millet yaratmış ve Türk de bu yaratılışın hakkını vermiş, “silinmez”leşmiştir. 
Gerçek bu olduğu için Türk’ü, Türk’e ait herhangi bir tarihi hakikati tarihten silenler aynı anda kendilerinden de bir tarafı silmiş olur ve Türk ortadan kalktığında bir de görülür ki ortada kendileri de kalmamış. 
Bırakınız Türk’ü, Atatürk’ü bile tarihten silmeye güçleri yetmez. Atatürk’ü tarihten silmeye kalktıklarında İngiliz’inden Fransız’ına, Yunan’ından Yahudi’sine dünyanın yetmiş iki buçuk milleti de kendinin önemli bir kısmını tarihten silmiş olacak. Mesela Türk, Atatürksüz kaldığında onlar Çanakkalesiz, Kurtuluş Savaşsız kalacak. Fatih’i silseler kendilerini de silmiş olacaklar, Kanuni’yi silseler yine kendilerini silmiş olacaklar. İsterseniz biraz uzaklara gidelim, Babür Türk İmparatorluğu’nu silseler İngiltere diye bir devlet kalır mı? İngiliz yoksa Avrupa olur mu? “Tanrının Kırbacı Attilla’yı” silseler Roma kalmaz, Roma kalmayınca Vatikan olmaz. 
Selçukluları silseler Haçlı Seferleri olmaz, Haçlı Seferleri olmayınca Avrupa’da bir tek devlet ve Vatikan kalmaz. Bırakınız Türk’ü tarihten silmeyi, Türk’ün Selimiye’sini, Süleymaniye’sini Taç Mahal’ini bile silemezler. İbn-i Sinâ’yı silseler Avrupa’da tıp tarihi biter. Osmanlı’yı silseler siyaset, sosyoloji ve ekonomi dâhisi İbn-i Haldun’un o çok istifade ettikleri felsefesinden mahrum kalırlar. Çünkü o, Osmanlı’yı en ideal devlet olarak gören bir mütefekkirdi. Türk’ü silmeleri için İspanya’yı ve Yahudileri de silmeleri gerekir. Türk’ü silince Mevlana’yı da silmeleri gerekir ki işte buna da güçleri yetmez çünkü o, Batı entelektüelinin iliklerine işlemiş bir kere.
Türk’ü tarihten silmek için tarihi neredeyse Türklerle mücadele tarihinden ibaret olan Rusları da tarihten silmek gerekir. Ruslar tarihten silindiğinde ne Birinci Cihan Harbi kalır ne İkinci Cihan Harbi. Bu iki harp kalmayınca tarihte ABD ve Avrupa ülkelerinden bir ülke kalır mı? 
Kalmaz...
Türk’ü tarihten silmek için İslâm’ı tarihten silmek gerekir. Çünkü İslâm’ın bin yılına damgasını vuran kavim Türk kavmidir ve kendi tarihleri İslâm’la mücadeleden ibaret olan diğer devletler, Müslüman Türk’ü tarihten sildiklerinde kendi bin yıllarını da tarihten silmiş olmazlar mı? Üstelik İslâm’ın dünyanın sonuna kadar yaşanacağı, kıyamete yakın çok kısa bir süre insanlar arasından çekilip alınacağı bizzat Allah(c.c.)’ın garantisinde değil midir?
Kendi bilim adamlarını imha edebilir mi Türk’ü tarihten silmek isteyenler? Edemez. Hiçbir canlı nesli tükenmesin diye varını yoğunu ortaya koyan hakperest bilim adamları varken bırakınız Türk’ü tarihten silmeyi, Türk’ün Sivas’ına, Sivas’ın Kangalını tarihten silmeye güçleri yetmez...
Dememiz o ki, abesle iştigalden vazgeçin, gücünüzün yetmeyeceği yükün altına girmeyin.
Türk’ü tarihten silemezsiniz. 
Türk’e ait hiçbir şey bırakmadık diye sevinçten Ay’a çıkıp aşağı baksanız Çin Seddi’ni görürsünüz. Çin, size Çin Seddi’ni yıktırır mı? Türk korkusu ile inşa edilmiş Çin Seddi orada öylece duruyorken Türk’ü tarihten silmiş mi olursunuz!

Yazarın Diğer Yazıları