Arsenal Elneny ile uzattı

Arsenal Elneny ile uzattı
Premier Lig ekibi Arsenal, transferde adı Süper Lig kulüpleriyle anılan Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

İngiliz ekibi Arsenal, sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

İSMİ SÜPER LİG EKİPLERİ İLE ANILIYORDU

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun adı transferde Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyordu.

ARTETAYI ETKİLEMEYİ BAŞARDI, YENİ SÖZLEŞMEYİ KAPTI

Arsenal tarihinin ilk Mısırlı futbolcusu olan Elneny, özellikle sezonun son dönemlerindeki yüksek performansıyla teknik direktör Mikel Arteta''yı etkileyerek yeni sözleşmeyi kaptı.

''BU KULÜBÜ SEVİYORUM''

Mısırlı futbolcu sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada "Bu kulübü seviyorum ve kendimi bu ailenin bir parçası gibi hissediyorum. Gelecek için çok mutlu ve heyecanlıyım" diye konuştu.

ARTETA: TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Teknik patron Mikel Arteta ise şu ifadeleri kullandı: "Mohamed Elneny takımın gerçekten önemli bir parçası. Takıma sonsuz enerji, coşku ve bağlılık getiriyor ve herkes tarafından seviliyor. Saha içinde ve dışında bizim için önemli bir oyuncu, genç oyuncularımız için gerçek bir rol model ve kaldığı için çok mutluyum."

MOHAMED ELNENY''NİN ARSENAL PERFORMANSI

2016 yılında Basel''den 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig ekibine transfer olan Mohamed Elneny, 147 maçta forma giydi. 5 gol attı ve 10 asist yaptı.