Mucize Doktor 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Ali babasını affedebilecek mi?

Mucize Doktor 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Ali babasını affedebilecek mi?
FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Mucize Doktor’un 27.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölüme Ali’nin hastaya bulduğu çözüm damgasını vururken dizinin hayranları Mucize Doktor’un 27.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 26.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Mucize Doktor’un 27.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölüme Ali’nin küçük hasta için bulduğu yöntem damgasını vururken dizinin hayranları Mucize Doktor’un 27.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 26.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Mucize Doktor’da yaşananlar ve 27.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

MUCİZE DOKTOR 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mucize Doktor 26. Bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Ali ile Nazlı arasındaki ilişkiyi öğrenen Tanju, Ali’nin hastaya bulduğu çözüm üzerine çıkan tartışma sonrası Ali’nin hastane ile ilişkisini keseceğini söyler. Hastane de bu ilişkiyi onaylamazken Ali’nin bir hata daha yapması sonrasında hastaneden kovulacağına karar verilir. Ancak bu tehditlere rağmen Ali hastası için çözüm arayışından vazgeçmez.

MUCİZE DOKTOR 26.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mucize Doktor 27.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ali’nin babası karşısına çıkarken Ali ne yapacağını şaşırır. Bir de üstüne babasının hasta ve ölmek üzere olduğunu öğrenmesi sonrası Ali’nin babasına karşı takınacağı tavır ise merak konusu. Peki, Ali babasını affedebilecek mi?