Canlı yayında tepki çeken sözler. Müge Anlı Suriyeli kadına vatandaşlık sözü verdi

Canlı yayında tepki çeken sözler. Müge Anlı Suriyeli kadına vatandaşlık sözü verdi
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tepki çeken sözlere sahne oldu. Sunucu Müge Anlı, Suriyeli kadına vatandaşlık sözü verdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Celal''i son gören Bülent Tuna, geçtiğimiz günlerde evinde pompalı tüfek bulundurduğunu söyleyerek tepki çekmişti. Tuna''nın bu sefer de Suriye mültecisi eşinin vatandaşlık sözleri gündem oldu.

SURİYELİ KADIN VATANDAŞLIK İÇİN MÜGE ANLI''DAN YARDIM İSTEDİ

Bülent Tuna ile kendisinden büyük olduğu için evlenmek istemediğini belirten Esma Tuna, vatandaşlık kazanmak için ona 3 yıl tahammül ettiğini söyledi. Suriyeli kadın ''vatandaşlık için evlilik yaptığını'' itiraf etmesinin ardından Müge Anlı''dan yardım istedi. Yıllardır vatandaşlık için beklediğini söyleyen kadın, "Müge Hanım benim senden ricam var. Bu vatandaşlık için sen bana yardımcı ol. 4 sene oldu kimse bana sahip çıkmadı" dedi.


MÜGE ANLI YARDIM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bunun üzerine kadının zor durumla olduğunu belirten Müge Anlı "Olayım ben sana çünkü senin de durumunu çok iyi görmüyorum açıkçası" şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Müge Anlı''nın Suriyeli mülteciye ''vatandaşlık için yardımcı olma sözü'' vermesi Twitter''da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Anlı için "Ülkeye bir Suriyeli daha kazandırdı" yorumları yapıldı. Sosyal medyada yaygınlaşan tepkilere yanıt veren Anlı ise, "Sapla samanı karıştırmayalım. Kadın hakkını kazanmış" diye konuştu.

İlgili Haberler