Müge Anlı'da gergin anlar! Güvenlik güçleri zor zaptetti

Müge Anlı'da gergin anlar! Güvenlik güçleri zor zaptetti
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. "Sustum ama artık dayanamadım" diyen ve cinayet ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan Mesut Kaya, canlı yayına konuk oldu, stüdyoda gergin anlar yaşandı. Görgü tanığı Mesut Kaya ile Muhammet Burhan cinayetinde şüpheli isimler arasında yer alan Selami Şen arasında tartışma çıktı. Müge Anlı her iki tarafı da sakinleştirmeye çalışırken, araya güvenlik güçleri girdi.

Muhammet Burhan cinayetinde son dakika gelişmesi! Müge Anlı ile Tatlı Sert''te gündeme gelen Muhammet Burhan cinayetinde tansiyon yükseldi. Görgü tanığı Mesut Kaya ile Muhammet Burhan cinayetinin şüphelilerinden Selami Şen arasında gergin anlar yaşandı.

"KÖYÜ REZİL ETTİN" 

Görgü tanığı Mesut Kaya, "Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin." dedi.

Selami Şen ise "Terbiyesizlik yapma. Beni aşağı indirme" diyerek cevap verdi.

Selami Şen, "Senin yediğin naneleri kimse bilmiyor sanma" demesi üzerine Mesut Kaya "Benim kimseden korkum yok, Türkiye''den korkum yok" dedi.

Müge Anlı''nın "Köydekilerin sinirlenmesinin nedeni evli kadınların hepsine iftira atıyorsunuz" ifadeleri üzerine Selami Şen, şunları söyledi:

"Müge Hanım, köyün kadınları tepki gösterdi. ''Artık köyümün adını ağzına almasınlar'' dediler. Rezil olduk diyorlar. Böyle bir şey yok."

"SUSTUM AMA ARTIK DAYANAMADIM" 

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı canlı yayınına katılan görgü tanığı Mesut Kaya''nın itirafları gündem olmuştu.

Minibüs şoförü olan görgü tanığı Mesut Kaya, "Silah sesi duydum aracı da cinayetin işlendiği yöne doğru dururken gördüm. Sustum sustum ama artık dayanamadım. Selami o gün oradaydı" dedi.

STÜDYODAKİLER DUYDUKLARINA İNANAMADI 

Amasya Aksalur köyünde 16 Ağustos 2021 tarihinde öldürülen 27 yaşındaki iki çocuk babası Muhammet Burhan cinayetinde flaş bir gelişme daha yaşandı.

Burhan cinayetinde kilit isim olan maktülün eşi Fatma Burhan''ın iddiaları stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi. Müge Anlı ve stüdyodakiler duyduklarına inanamadı.

Muhammet Burhan cinayetinin kiliti isimlerinden Fatma Burhan, cinayet sonrası Selami Şen ile aynı evde yaşadığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında itiraf etti.

Müge Anlı, Muhammet''in ölümü en çok sizin işinize yaramış demesi üzerine Fatma Burhan bu sözün üzerine hiçbir şey diyemedi. Fatma Burhan''ın pek çok kişinin cinayette payının olduğunu söylemesi Müge Anlı''yı çileden çıkarttı.

Fatma Burhan''ın iddiaları karşısında daha fazla dayanamayan Müge Anlı, "Sen gemiyi iyice azıya almışsın kızım" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katılan Muhammet Burhan''ın akrabaları ve arkadaşları kendilerinin haklı olduğunu ve Fatma Burhan''ın haksız olduğunu yalan söylediğini ifade ettiler.

Müge Anlı, 6 kişinin adını çıkaran ve sevgilisinin ismini saklayan Fatma Burhan''a ateş püskürdü. Fatma Burhan''ın köyde dedikodu çıkarttığı ortaya çıktı.

Aynı zamanda Muhammet Burhan ile konuştuğu ispatlanamayan komşuları hakkında Fatma Burhan''ın ileri geri konuşması Müge Anlı''yı çıldırttı.

Müge Anlı, Fatma Burhan''ın hamileyken Selami Şen ile görüştüğünü ve bütün köyün bunu bildiğini yineleyerek, köyde yaşayan başka kadınların çocuklarını bu işe karıştırmamasını öfkeli bir dille ifade etti.


 

İlgili Haberler