Müge Anlı, virüsle ölümüne savaşan sağlık çalışanlarını hedef gösterdi

Müge Anlı, virüsle ölümüne savaşan sağlık çalışanlarını hedef gösterdi
atv ekranlarında canlı yayında ünlü sunucu Müge Anlı, sağlık çalışanlarını hedef gösterdi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Anlı'ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Korona virüsle mücadele devam ederken, sağlık çalışanları ise virüse karşı gece gündüz demeden çalışıyor. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın ise canlı yayında doktorlar hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Anlı, korona virüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbir amaçlı kabul etmediğini ifade etti.

"SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORLARA İYİ DAVRANIN"

İğne yaptıramadığını söyleyen ünlü sunucu, doktorların tavırlarından memnun olmadığını "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı. Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini anlattı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar ise bu sözlerin ardından sosyal medyada kampanya başlattı. İçinde bulunan zorlu dönemde sağlık çalışanlarına karşı kin ve nefret oluşturmakla suçlanan Anlı'ya ağır eleştiriler yöneltildi. Binlerce sosyal medya kullanıcısının “#MügeAnlıözürdile” etiketiyle tepkisini dile getirdi.

 

 

İlgili Haberler