Muharrem İnce'den Davutoğlu açıklaması

Muharrem İnce'den Davutoğlu açıklaması
CHP'li Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında yeni parti çalışmaları yapan Ahmet Davutoğlu için, "Her Suriyeli gördüğümde aklıma Davutoğlu geliyor. Milyonlarca Suriyelinin Türkiye'de olmasının sorumlusu odur" dedi.

CHP'li Muharrem İnce, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

İnce, 2023’te Cumhurbaşkanlığı adayı ile ilgili, “Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı” şeklinde konuştu.

24 Haziran akşamı için de konuşan İnce, kendisine CHP Genel Merkezi'nden veri gelmediği için net bir açıklama yapamadığını belirterek, "Çıkmadık, özür dilerim, bu konu baydı artık" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

"Ekrem İmamoğlu siyasi rakibiniz mi?" sorusuna cevap veren İnce, "Arkadaşım benim, siyasi akrabam benim" değerlendirmesinde bulundu.

"Ekrem  İmamoğlu aday gösterilirse bağımsız aday mı olacaksınız" sorusuna da cevap veren Muharrem İnce, "İmamoğlu benim arkadaşım. Başarılı bir seçim geçirdi. Belki seneye Kasım'da olur seçim. İmamoğlu ile ağzımdan tek kelime alamazsınız" dedi.

DAVUTOĞLU AÇIKLAMASI

Yeni parti çalışmaları ile gündeme gelen Ahmet Davutoğlu hakkındaki bir soruyu cevaplayan İnce, "Türkiye'ye milyonlarca Suriyelinin gelmesinin sorumlusu kim? Stratejik derinlik diyerek bu ülkeyi bu duruma getiren kim? Her Suriyeli gördüğümde aklıma Davutoğlu geliyor. O mu kurtaracak bu ülkeyi" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler