Muharrem İnce'den yeni parti ile ilgili açıklama

Muharrem İnce'den yeni parti ile ilgili açıklama
CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova merkeze bağlı Elmalık köyündeki evinde gazetecilerin sorularını cevapladı. İnce, şu anda istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığını, partiyi kurdukları zaman istifa işleminin beraberinde geleceğini söyledi.

Muharrem İnce'den yeni parti ile ilgili açıklama

CHP eski Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yalova'nın Elmalık köyündeki evinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni parti için tüzük çalışmalarına devam ettiklerini belirten İnce, "Bugün Memleket Hareketinin kurucular kurulundaki arkadaşlarımla açık havada sosyal mesafeye uyarak bir toplantı yaptık. Doğada bir yürüyüş yaptık. Arkadaşlarımızla güncel durumu değerlendirdik. Program, tüzük çalışması yaptık" dedi.

"İSTİFA ZAMANI GELİNCE"

CHP'den istifa için biraz daha beklenilmesi gerekeceğini belirten İnce, "Yakında bazı açıklamalarımız olacak. Toplantı yaptığımız doğrudur. Program tartıştık. Doğada yürüyüş yaptık, evin bahçesinde de oturduk. Parti kurulunca istifa edilir. Bunun için biraz beklemeniz gerekecek. Öyle bir açıklamamız olmadı" dedi.

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, kısa bir süre önce Fatih Portakal'ın konu olmuş ve bu programda yeni partiyi kısa bir süre içerisinde Türk siyasi hayatına kazandıracaklarını ifade etmişti. İnce, partisine CHP'den katılmak isteyen isimler olduğunu da dile getirmişti.