Oyuncu Müjde Uzman: ''Oğuzhan ile çok tatlı bir ilişkimiz var''

Oyuncu Müjde Uzman: ''Oğuzhan ile çok tatlı bir ilişkimiz var''
Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.

Her perşembe Instagram''dan canlı gerçekleşen ''Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular'' programının bu haftaki konuğu Müjde Uzman oldu.

Son dönemde hayatında neler olduğundan bahseden Uzman, "Pandemi sebebiyle uzun bir süre setlere ara vermiştim ancak ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizideki konuk oyunculuğum ile yeniden ekranlara döndüm. Bu set ortamı benim için de bir hatırlatma oldu diyebilirim. Uzak kalınca özlediğimi fark ettim. Şu an bir proje yok. Bunun dışında 10 aydır Oğuzhan ile ilişkimiz çok tatlı ilerliyor. Bu sebeple de bir süredir ortalarda yoktum. Seyahat etmeyi çok sevdiğimden dolayı kendisiyle beraber şehir dışında konserlere gidiyorum" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler