Murat Balcı kimdir. Murat Balcı kaç yaşında. Esra Dermancıoğlu ve Murat Balcı arasında aşk iddiası

Murat Balcı kimdir. Murat Balcı kaç yaşında. Esra Dermancıoğlu ve Murat Balcı arasında aşk iddiası
Ünlü oyuncu Murat Balcı ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Behice’si Esra Dermancıoğlu arasında aşk yaşandığı iddia edildi. Bu iddialardan sonra gündemden düşmeyen Murat Balcı, merak edilmeye başlandı. Peki, Murat Balcı kimdir. Murat Balcı kaç yaşında? Esra Dermancıoğlu ve Murat Balcı arasında aşk iddiası doğru mu? İşte detaylar…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya kısa bir süre önce veda eden Esra Dermancıoğlu''nun, Murat Balcı ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İddiaya göre, Başarılı oyuncu, son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan Clubhouse''da girdiği bir odada 37 yaşındaki meslektaşı Murat Balcı ile sohbet etmeye başladı.

MURAT BALCI KİMDİR? MURAT BALCI KAÇ YAŞINDA?

37 yaşında olan ünlü oyuncu Murat Balcı, 24 Mayıs 1983 tarihinde Almanya''da doğdu. Aslen İzmirli olan Balcı, müzisyen ve tiyatro sanatçısıdır. 10 yaşında ailesi ile birlikte Almanya’da İzmir''e dönen Murat Balcı, Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur.

Çocukluğundan beri müzikle uğraşan Murat Balcı, 17 yaşında İzmir''de bir yerel TV''de Ege Ses Yarışmasında Küçüğüm adlı şarkıyla en iyi erkek sesi seçildi. Üniversite sorması müzikle ve tiyatro ile ilgilenmeye devam etti.

Murat Balcı İlk olarak 2004 yılında En İyi Arkadaşım adlı dizide rol aldı. 2018 yılında Kanal D ekranlarına yayınlan Tutsak dizisinde tanınmaya başladı. Murat Balcı daha sonra yine Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk''ta Muammer Hoca karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Sol Yanım adlı dizide yer aldı.

ESRA DERMANCIOĞLU VE MURAT BALCI ARASINDA AŞK İDDİASI

Murat Balcı’nın kendisi gibi oyuncu olan Esra Dermancıoğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.