Murat Karayılan'ın korumalığını yapan terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kahramanlar-32 operasyonu kapsamında terörist Murat Karayılan'ın korumalığını yapan Herekol Hezex kod adlı Yunus Aras'ın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Karayılan, senin canını alacağız bilesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Geri zekalı Murat Karayılan geçen günlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, temas kuramadığı için. Karayılan, canını alacağız bilesin. Bak canını alacağız senin" dedi. Soylu, 2022 yılı için 3 önemli tehditle ilgili de uyarılarda bulundu.
Yılmaz Özdil'den zehir gibi Gara yazısı. Gara'da neler olduğunu bana soruyorlar diyerek asıl muhatapları açıkladı Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, “Gara’da ne oldu?” diye soranlara, bu sorunun muhataplarını açıkladı.
Süleyman Soylu'dan Karayılan açıklaması Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Murat Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu Millet ve Şehitlerimiz yüzümüze tükürsün..." ifadelerini kullandı.
Hainlerin kanlı eylem hazırlığı başarılı operasyonla bozuldu! Karayılan'ın sağ kolu öldürüldü MİT kanlı eylem hazırlığı içinde olan, aralarında kırmızı kategoride aranan Murat Kalko’nun da yer aldığı örgüt üyelerini Kuzey Irak’ta SİHA’ların da kullanıldığı operasyonlarla etkisiz hale getirdi.
Süleyman Soylu açıkladı: İade edilecekler! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik güçlerinin yakaladığı IŞİD'li teröristlerin pazartesiden itibaren ülkelerine iade edileceklerini açıkladı.
Vezneciler saldırısında PKK'lı Murat Karayılan hakkında kırmızı bülten 6'sı polis 12 kişinin şehit olduğu Vezneciler saldırısı davasında PKK'lı hainler Murat Karayılan ve Cemil Bayık hakkında kırmızı bülten çıkarılması kararı verildi.
PKK'lı Murat Karayılan'ın yakınlarına gözaltı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde aralarında PKK ele başlarından Murat Karayılan'ın 2 yakını ve bir köy muhtarının da olduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Kundaktaki bebeğin kurşunlandığı yer: Pınarcık... PKK terör örgütü, 20 Haziran 1987’de, Mardin’in Ömerli İlçesi'ndeki geçici köy korucusu ailelerin yoğunlukta olduğu Pınarcık köyünde 16’sı çocuk 30 kişiyi vahşice katletti. Bugün o hain katliamın 19.yıl dönümü...