Muslera'dan Fenerbahçe ve Okan Buruk açıklaması

Muslera'dan Fenerbahçe ve Okan Buruk açıklaması
Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Fenerbahçe, Okan Buruk ve Galatasaray'la ilgili açıklamalar yaparken, çarpıcı bir de itirafta bulundu

Galatasaray''ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, yayıncı kuruluş Beinsports''ta ekrana gelen röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Muslera, şu ifadeleri kullandı:

- ''Okan Buruk önceden tanıdığım biri. Antrenmanlarda ne yapmak istediğini görebiliyoruz. Çok güzel sinyaller alıyoruz. Ekibiyle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

- Genç kaleciler aslında benim oğullarım, kardeşlerim. Okan Kocuk''tan çok memnunum. Batuhan Şen de geçen sezonu çok iyi geçirdi.

- Galatasaray gibi büyük bir kulüpte bu kadar insan tarafından sevilmek asla unutamayacağım bir his. Galatasaray''ı üç kelimeyle anlatamam. Çok büyük tarihi olan bir takım. Canlı bir tarih bu kulüp. Çok fazlası.

- Atmosfer açısından, Süper Final''deki Fenerbahçe deplasmanını o anı, o şampiyonluğu tekrar yaşamayı isterdim. Unutulmaz bir andı. Özellikle iki kulüp arasındaki rekabetten dolayı.

- Gerçeklerden kaçmayacağız. Geçen sezon, Galatasaray''da geçirdiğim en kötü sezondu. Busezon sıfırdan başlıyoruz. Umarım, geçen sezonki performanslarından sonra özgüvenleri artmıştır.

- Uğurcan, Altay ve Ersin''le her zaman konuşuyoruz. Volkan Demirel''le de konuşuyorduk. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Türkiye''nin tekrar Okan Kocuk''un da aralarında olduğu gibi kaliteli kaleciler çıkarması iyi çalışıldığını gösteriyor.

- Türkiye''de yaşadığımız için çok mutluyuz. İnanılmaz. 11 yıldır buradayız, mutluyuz, insanlar çok cana yakın ve bazen kendimizi cennette sanıyoruz.

- Çok büyük oyuncularla, çok büyük unvanlar kazandık. 11 yılda o kadar çok oyuncu değişti ki. İsmini vermek gerekirse hepsini vermek gerekir. Birini söyleyip diğerini söylememezlik etmem. Sabri ve Ahmet de çok büyük oyunculardı. Eboue gibi. Bunca yılları bu oyuncularla paylaşabildiğim için çok mutluyum.

İlgili Haberler