Aczmendi lideri TL'ye faiz sistemini savundu

Aczmendi lideri TL'ye faiz sistemini savundu
Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, yıllar sonra ortaya çıktı. Gündüz, kur korumalı mevduat sistemi konusunda iktidara destek verdi.

Aczmendinin lideri yeniden ortaya çıktı. "Erdoğan diyorsa alın" dedi.

28 Şubat''a giden süreçte adından çok bahsedilen, korkutucu zikir görüntüleriyle hatırlanan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, ''kur korumalı mevduat'' modeliyle ilgili iktidara destek verdi.

Youtube üzerinden paylaşılan videosunda, kendisine telefon yoluyla gelen "Türk Lirası''nın değer kaybetmesinden dolayı Başkan''ın yaptığı yeni sistem dinen caiz midir?" sorusunu okuyan Gündüz, soruya yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bence devlet başkanı  alın diyorsa alın. Bugünkü devlet başkanı için konuşuyorum bunu. Erdoğan alın diyorsa alın. Erdoğan da alın diyor alın. Ama bir Müslümanın bundan sonra elinde dolar bulundurmasının vatan hainliğiyle eş değer olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Gerek bankasındaki hesapta gerek evindeki yastık dibinde dolar  olarak para bulunduran adamın vatan haini olduğuna kalıbımı basarım açıkça söylerim. Dinini diyanetini devletini parayı satan bir adamdır o adam." 

İlgili Haberler