Mustafa Ceceli'nin Kabe’de tavaf görüntüleri ortaya çıktı. Ne sarı benizliler ne kısa boylular vardı

Mustafa Ceceli'nin Kabe’de tavaf görüntüleri ortaya çıktı. Ne sarı benizliler ne kısa boylular vardı
AKP’li Özhaseki’nin Mustafa Ceceli ile ilgili yaptığı konuşmaya Ceceli’nin Kabe görüntüleriyle gönderme yapan Gazeteci İnan Demirel, “Sarı benizlilerle küçük boylular nerde?” ifadelerini kullandı.

Gazeteci İnan Demirel, Mustafa Ceceli’nin Kabe’de tavaf ederken çekilen görüntülerini yayınladı.

“SARI BENİZLİLERLE KÜÇÜK BOYLULAR NERDE?”
Özhaseki’nin Ceceli ile ilgili konuşmasına gönderme yapan Demirel, “Sarı benizlilerle küçük boylular nerde?” ifadelerini kullandı.

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşma çok konuşuldu.

“BENİ ARADI KABE’DE TAVAF EDEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ”
Ceceli’nin Kabe’den kendisini aradığını söyleyen Özhaseki, “Beni bir müddet önce Kabe''den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki; ''Mehmet Abi ben Hac''dayım ama tavaf edemiyorum.''Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe''yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun? ''Hayır abi değil... Önümde bir Türk bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu''dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe''de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe''ye çeviriyorlar benim elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar'' dedi” ifadelerini kullanmıştı.

İSMAİL SAYMAZ’DAN MANİDAR PAYLAŞIM
Gazeteci İsmail Saymaz da konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Mustafa Ceceli’ye helal olsun. Kabe’de tavaf ederken “Uzakdoğudan gelmiş sarı benizliler ve küçük boylular” ile Türk bayrağını öpüp bir eliyle Erdoğan için dua ediyor. Aynı anda diğer eliyle Özgür Demirtaş’ın hükümeti eleştiren twitlerini beğeniyor” ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler