Mustafa Cengiz: Hakemler kura ile seçilsin

Mustafa Cengiz: Hakemler kura ile seçilsin
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2-0 kazanılan Beşiktaş derbisi ve tartışılan hakem kararlarıyla ilgili konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2-0 kazanılan Beşiktaş derbisiyle ilgili konuştu. Mustafa Cengiz, "Dün iki takım için de hata yapılmış olabilir, yanlışlar olabilir. Ben taçtan girersem ofsayttan çıkarım, ofsayttan girersem penaltıdan çıkarım. Sahada, kazanmayı isteyen ve mücadele eden bir takım vardı" dedi.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları...

"Bizim hakemlerle ilgili görüşlerimiz vardı geçmişte, buna 8 kulüp tarafından verilmiş yazılı bir tepki vardı. Ben hiçbir zaman lehimize bir ayrıcalık ve hata yapılsın istemedim, öyle algılandı. Ben taçtan girersem ofsayttan çıkarım, ofsayttan girersem penaltıdan çıkarım. Sahada, kazanmayı isteyen ve mücadele eden bir takım vardı. Dün iki takım için de hata yapılmış olabilir, yanlışlar olabilir. Bunun tartışmasını kamuoyu yapıyor.

Benim tek korkum kalan haftalarda kasıt olması. Hata yapabiliriz, fakat kasıt olmasın. Biz hakemlerden objektif, adil ve dürüst olmasını bekliyoruz. İnsanın olduğu her yerde hata var, endişemiz var. Sadece kasıt olmasın. Biz kimsenin endişesini dile getirmesine engel olmadık.

Ben şunu söyleyeyim son düdük çalınmadan hiçbir şey demem. İnşallah hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Eleştirenlere saygı duyarım. Önemli olan sporun barış, kardeşlik ve dostluk içinde geçmesi. En başta taraftarımıza teşekkür ederim. Yarattıkları ambiyans ve katılım için. Spor bir rahatlama bir deşarj unsuru. Ben bunun şarj, gerginlik haline getirilmesine karşıyım."