Mustafa Cengiz: “Maç değil korku filmi gibiydi!”

Mustafa Cengiz: “Maç değil korku filmi gibiydi!”
Mustafa Cengiz TRT Spor'daki konuşmasında “VAR'a rağmen yaşanan dehşeti herkes izledi. Maç değil, korku filmi gibiydi" dedi. Cengiz, Semih Özsoy hakkında ise "O özel bir açıklamayı hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2'nci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, MHK Başkanı Sabri Çelik'le 16.00'da bir araya gelerek toplantı yaptı. Mustafa Cengiz de TRT Spor'a konuşurken "TFF ve kurullarının iyi niyetinden şüphemiz yok ama saha dışarısından müdahalelerin farkındayız. VAR'a rağmen yaşanan dehşeti herkes izledi. Maç değil, korku filmi gibiydi" dedi. Cengiz, Semih Özsoy hakkında ise "O özel bir açıklamayı hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da 1-1 biten Fenerbahçe derbisinin ardından maçın hakemi Ali Palabıyık’ın kararlarına verilen tepki artarak devam ediyor… Maçın ardından Abdurrahim Albayrak’ın yaptığı, ‘Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık ilan etsinler’ açıklamasının ardından sarı kırmızılı camiadan flaş bir karar geldi.

Başkan Mustafa Cengiz ve Albayraki saat 16.00’da İstanbul Beylerbeyi’ndeki Merkez Hakem Kurulu (MHK) binasına giderek başkan Sabri Çelik ile görüştü. Galatasaray’ın toplantıda derbideki hakem kararları ile ilgili duydukları rahatsızlığı dile getireceği öğrenildi. Mustafa Cengiz toplantı çıkışı: Hem genel hem de hayırlı olsun ziyareti yaptık, konuştuk. Resmi sitemizden bir açıklama yayınlayacağız” ifadelerini kullandı.

 “MAÇ DEĞİL, KORKU FİLMİ GİBİYDİ!”

 “TFF ve kurullarının iyi niyetinden şüphemiz yok ama saha dışarısından müdahalelerin farkındayız. VAR’a rağmen yaşanan dehşeti herkes izledi. Maç değil, korku filmi gibiydi” diye konuştu.

İşte Cengiz’in açıklamaları: “Sabri Çelik, Mustafa Çulcu ve Muhittin Boşat ile görüştük. Bir açıklama yapacağız. İnan edin şu anda gidip değerlendirme yapmamız gerekiyor. Hem genel hem de hayırlı olsun ziyareti yaptık, konuştuk. Resmi sitemizden de bir açıklama yayınlayacağız. Sadece Galatasaray’a değil başka takımlara da haksızlık yapılırsa üzülürüz. Türk sporunun gelişimi için adil ve dürüst davranışların sergilenmesini istiyoruz.”

“SEMİH ÖZSOY ÖZEL BİR AÇIKLAMAYI HAK EDİYOR!”

“TFF ve kurullarının iyi niyetinden şüphemiz yok ama saha dışarısından müdahalelerin farkındayız. VAR’a rağmen yaşanan dehşeti herkes izledi. Maç değil, korku filmi gibiydi. Biz adil bir yarış istiyoruz. Galatasaray’ın şampiyonluk yürüyüşü devam edecektir. Bizim Ali Palabıyık’la sorunumuz yok. Genç hakemlere her zaman şans diliyoruz. Fakat gördüklerini çalmalarını istiyoruz. VAR’a gitmekten çekinmesinler. Semih Özsoy için ayrıca özel bir açıklama yapacağız. O özel bir açıklamayı hak ediyor.”

İlgili Haberler