Mustafa Sarıgül'ün il başkanını azarladığı anlar TikTok'ta paylaşıldı

Mustafa Sarıgül'ün il başkanını azarladığı anlar TikTok'ta paylaşıldı
Türkiye Değişim Partisi Mustafa Sarıgül, çalışmalarından memnun olmadığı Giresun İl Başkanı Selim Çilesiz'i azarladı. Sarıgül'ün Çilesiz'i azarladığı anlar ise sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıldı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Giresun''da afişlerinin yeteri kadar dağıtılmadığını belirterek partisinin il başkanı Selim Çilesiz''i azarladı

O anları TikTok üzerinden yayınlayan Sarıgül, "Kardeşim ben başarılı olmanızı istiyorum kusura bakmayın. Yani İl Başkanlığı''ndan sonra senin milletvekili olmanı istiyorum, bakan olmanı istiyorum. Ben bakıyorum ediyorum Giresun''da kaç tane afiş dağıtıldığına... Gece 2''de araştırma yaptırıyorum yok bir şey. Allah''ım çalışana, ter akıtana verir. Çalışmadan bir yere gelmek yok" ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI KENDİNİ SAVUNDU

Bu sırada TDP Giresun İl Başkanının ise "O gece uyumadım sayın genel başkanım" diyerek kendisini savunmaya çalıştığı görüldü. Ancak Sarıgül''ün il başkanının bu savunması kabul etmediği ve daha da sinirlendiği görüldü.

"DAHA YÜKSEK SESLE SÖYLE"

"Bundan sonra sizin söylediğinizden daha çok çalışacağım" diyen il başkanına bir kez daha sitem eden Sarıgül, "Bunu söylerken bile daha çok çalışacağına inanmıyorum. Daha yüksek sesle söyle kardeşim" dedi.

İşte o anlar:

İlgili Haberler