Muştalı otobüs şoförünün yeni görüntüleri ortaya çıktı

Muştalı otobüs şoförünün yeni görüntüleri ortaya çıktı
Ankara'da yol vermeme nedeni ile motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı.

Otobüs şoförü C.B., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Etimesgut ilçesi, Tunahan Mahallesinde gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaşım hizmeti veren Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü'ne ait EGO otobüsünde şoförlük yapan C.B., yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü E.N.K. adlı kadın ile tartışmaya girdi. C.B., yolcu indirmek için durduğu durakta motosiklet sürücüsü ile tartışmaya devam etti ve kadının üzerine yürüdü. C.B., bu sırada kavgada araya giren F.C.K. adlı vatandaşa ise elindeki muşta ile saldırdı. Saldırı anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Görüntüde, otobüs şoförünün vatandaşa saldırdığı görülüyor. Polis, motosiklet sürücüsü ve diğer vatandaşın şikayetini değerlendirerek C.B.'yi gözaltına aldı. Polisin yaptığı incelemede daha önceden de suç kaydı bulunduğu belirlenen C.B., adliyeye sevk edildi. C.B., yurt dışına çıkış yasağı verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler