Müyesser Yıldız'dan Murat İde'ye yapılan saldırıya tepki

Müyesser Yıldız'dan Murat İde'ye yapılan saldırıya tepki
Oda TV yazarı Müyesser Yıldız, Yeniçağ yazarı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin saldırıya uğramasının ardından imalı bir paylaşımda bulundu ve "Saldırıya uğrayacak gazetecilere şimdiden geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ yazarı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye yapılan saldırıya Oda TV yazarı Müyesser Yıldız da sessiz kalmadı.

Sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulunan Yıldız, İde'ye geçmiş olsun mesajında bulundu ve " Kınama seanslarının devamı itibarıyla bundan sonra faili malumların saldırısına maruz kalacak gazeteci kardeş/kardeşlerime peşinen 'Geçmiş olsun' diyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız'ın paylaşımları şöyle:

"Malum birileri Yavuz Selim Demirağ'ı hastanelik etti... Kınadık... Aynı malumlar Sabahattin Önkibar'a saldırdı... Kınadık... Ayı malumlar Ahmet Takan'ı tartakladı... Kınadık... Ve bugün faili malumlar Akşener'in Danışmanı, Gazeteci Yazar Murat İde'ye saldırdı... Yine kınadık...

Murat İde kardeşime geçmiş olsun dedikten sonra, bu kınama seanslarının devamı itibarıyla bundan sonra faili malumların saldırısına maruz kalacak gazeteci kardeş/kardeşlerime peşinen "Geçmiş olsun" diyor ve bu olası saldırıları peşinen, şiddetle kınıyorum!.."