Hey gidi Metin Akpınar, Zeki Alasya. Müzik yasağı gelince herkes bu videoyu paylaştı

Hey gidi Metin Akpınar, Zeki Alasya. Müzik yasağı gelince herkes bu videoyu paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından yaptığı "Canlı müzik" açıklamasına tepkiler sürüyor. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın da efsane "Her Şey Yasak" skeci geldi.

Her Şey Yasak skeci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek alınan yeni kararları açıkladı.

Akşam saatlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının gece 00.00’a çekildiğini açıklayan Erdoğan, "Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00’e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları tartışmalara neden olurken, sosyal medyada da Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın efsane bir skeci viral oldu.

Söz konusu skeçte Metin Akpınar, Alasya’ya içki, sigara, gece hayatı, tereyağ, reçel, peynir, sucuk gibi şeyleri yasaklarken, Zeki Alasya ise “Sen ne biçim doktorsun” diyerek tepki gösteriyor.

Metin Akpınar’ın cevabı ise skecin en can alıcı noktası:

“Ben doktor değilim ki. Ben hükümet sözcüsüyüm kardeşim…”

İşte iki efsane arasında geçen diyalog şöyle:

Metin Akpınar: Ben senin yaşaman için gerekli şeyleri söylüyorum.

Zeki Alasya: Hayır efendim yapmamam gerekenleri söylüyorsun. İçki, sigara, gece hayatı, tereyağ, reçel, peynir, sucuk, bizim karı, bizim çocuk…

Metin Akpınar: İşte bütün bunlar yasak!

Zeki Alasya: Yaşamanın ne anlamı kaldı o zaman? Yeme, içme, eğlenme. Sen ne biçim doktorsun be?

Metin Akpınar: Ben doktor değilim ki…

Zeki Alasya: Nesin sen?

Metin Akpınar: Ben hükümet sözcüsüyüm kardeşim…

İlgili Haberler