Alçı ile Ceyhan arasındaki kavgaya usta gazeteci katıldı! Uğur Dündar Nagehan Alçı'yı tek cümleyle nakavt etti

Alçı ile Ceyhan arasındaki kavgaya usta gazeteci katıldı! Uğur Dündar Nagehan Alçı'yı tek cümleyle nakavt etti
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile Habertürk Gazetesi yazarı Nagehan Alçı arasındaki tartışmaya Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar da katıldı.

Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Nagehan Alçı''ya göndermede bulundu.

"YANDAŞ KALEMİN DEĞERLİ CEYHAN''A BUNAK DEMESİ.."

Alçı''nın, Ceyhan için "demans" sözlerini hatırlatan Dündar, "Yandaş bir kalemin değerli Prof. Mehmet Ceyhan''a bunak demesi, aklıma ünlü ruh hekimi Mazhar Osman''ı getirdi.Biri Mazhar Osman''a "Hocam size deli diyorlar" deyince, Hoca; "Sizin bana deli demeniz bir anlam ifade etmez. Ama ben size deli dersem, akıl hastanesine yatarsınız!" demiş" ifadelerini kullandı.


 

Korona virüs salgını süresince yaptığı açıklamalarla gerek takdir toplayan gerekse ağır eleştiriler alan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, zaman zaman ilginç çıkışlarına devam ediyor. Prof. Ceyhan son olarak Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) gibi kurumların okulların açık kalması gerektiği önerilerini eleştirerek, okulların açılmasının yanlış olduğunu dile getirdi. Ceyhan''ın bu açıklamalarına tepki gösterenlerden biri de Nagehan Alçı olmuştu.

"DEMANS NEDENİYLE SÖYLEDİKLERİNİ UNUTMUŞ"

Nagehan Alçı, Prof. Dr. Ceyhan''ın eleştirilerini yanlış bulduğunu ifade ederek, "Herhalde demans (unutkanlık, bunama) nedeniyle onun söylediklerini de unutmuş ya da yanlış anlamış Mehmet Bey" ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan da Alçı''nın bu sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vermişti.

Alçı''ya sert sözlerle yüklenen Prof. Dr. Ceyhan şunları söylemişti:

"Sayın Nagehan Alçı, bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız. Sizin beni neden bu kadar önemsediğinizi anlamadım. Ne yazık ki ilgiden yoksun kalmak, önemsenmediğini hissetmek böyle kötü bir şeydir. Allah yardımcınız olsun"

"ÖYLE YORUMLAR İŞİTİRSİNİZ Kİ ALTINDAN KALKAMAZSINIZ"

"Bir hekime sakın ''bunak'' falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olduğum bir tarafta, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun"

İlgili Haberler