Oscar töreninde sunucuya attığı tokat, Will Smith'e pahalıya mal olmaya başladı

Oscar töreninde sunucuya attığı tokat, Will Smith'e pahalıya mal olmaya başladı
Will Smith, komedyen Chris Rock’ın 94. Akademi Ödülleri sırasında eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şakadan dolayı tokat atmıştı. Netflix’ten, törenden sonra özür dilemesine rağmen Will Smith’e karşı yaptırım geldi.

Hollywood Reporter’a göre, Will Smith’in başrol oyuncusu olacağı en az birkaç film şimdilik askıya alındı. Netflix, Smith ile geçen yıl Temmuz ayında duyurulan yeni gerilim filmi Fast and Loose’un çekimlerini yavaşlattığını söyledi.

Will Smith’in kariyeri bitti mi? Netflix projeleri askıya alındı

Son dönemde sosyal medya ve sinema dünyasının en çok konuştuğu olaylardan biri haline gelen Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokat, ünlü oyuncunun kariyerini tehlikeye atmış olabilir. Netflix ve Sony’den Smith için “bekleme” kararları geldi.

Yakın zamanda çekimlerinin başlaması beklenen Netflix filmi Fast and Loose için yeni bir karar alındı. 94. Akademi Ödülleri’ndeki davranışından dolayı Will Smith’i değerlendireceğini söyleyen Netflix’in, proje için yeni bir yıldız arayıp aramayacağı şimdilik belirsiz.

The Hollywood Reporter’a göre Will Smith’in The Council ve Bright 2 dahil olmak üzere diğer Netflix projeleri de askıya alınabilir.

Ayrıca elde edilen raporlara göre yapımcı veya oyuncu olarak, Sony tarafından durdurulabilecek başka filmleri de var. Bu projeler arasında Hancock ve Karate Kid’in devamı bulunuyor. Ayrıca Smith’in çok beklenen devam filmi Bad Boys 4 için iplerin gerildiği iddia edildi.

İlgili Haberler