Nevşin Mengü Cumhurbaşkanı'nın nasıl sansürlendiğini anlattı

Nevşin Mengü Cumhurbaşkanı'nın nasıl sansürlendiğini anlattı
TV5’te yayınlanan Hasan Basri Akdemir'in sunduğu “Konuşmadan Olmaz” programının konuğu Gazeteci Nevşin Mengü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nasıl sansürlendiğini anlattı.

Nevşin Mengü programda “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sansürlenme meselesi var. İktidara yakın basın Erdoğan’ı sansürlüyor. Bunun bir benzerini de camide yaptığı Sezen Aksu meselesinde gördük. Cumhurbaşkanı orda cemaati de görüyor heyecanlanıyor, gaza geliyor mu denir. Minberde “Kimse Hz. Âdem ve Havva’ya kimse dil uzatamaz. O dilleri de koparırız.” Diyor. Ve oradaki gazeteci arkadaşlara da “Bunu yazmayın” deniliyor. Onlarda bunu yazmıyorlar. Biz nasıl öğreniyoruz. Birisi cep telefonuna çekiyor. Oradan yayılıyor. Demek ki Cumhurbaşkanı baya sansürleniyor." dedi.

Mengü şöyle devam etti “Bunlar sansürlenmeye çalışılan ama sansürlenemeyenler. Demek ki hakikaten sansürlenenler var. Bilmediklerimiz var. Bizim duymadığımız, yazdırılmayan açıklamalar var. Bunlar ne acaba diye merak ediyor insan. Ben merak ediyorum ne sansürleniyor acaba” dedi.

İlgili Haberler