Bugünkü köşe yazısında koronavirüse yakalandığını söyleyen Nihat Hatipoğlu, bu olaydan dolayı bir grup insanın mutlu olduğunu öne sürdü ve o kişiler için 'din düşmanı' ifadelerini kullandı.
Hatipoğlu, yaşadıklarını anlattığı bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:
"Hastalığımıza sevinen ve sevinç narasıatacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince.Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacakmısınız?Düşmanının hastalığına, üzüntüsünesevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı.Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benimrahatsızlığıma sevinenler.
Nihat Hatipoğlu korona mı oldu: Hatipoğlu resmen açıkladı
Ben Rabbe gitmektenhiç endişe etmedim. Günün birinde icabetedeceğim.Din düşmanlığı, İslam'dannefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefihve müptezel etti.Yazık. Kaldığımız yerdeninşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbinistediği yere kadar."
OĞLU DA 'ALLAH DÜŞMANLARI' DEMİŞTİ
Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu da şu ifadeleri kullanmıştı:
Nihat Hatipoğlu benim babam! Ama siz kötü yorumlar yapanları gördükçe daha çok dua ediyorum ki çıkıp daha çok anlatsın Allah’ı ve Peygamber’i. Çünkü Nihat Hatipoğlu’na düşmanlık değil bu. Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamber’inedir. Ne güzel diyor Allah; De ki: Kininizle geberin
