Nihat Hatipoğlu: "Korona virüse yakalanmama sevinenler din düşmanı"

Nihat Hatipoğlu: "Korona virüse yakalanmama sevinenler din düşmanı"
Sabah yazarı Nihat Hatipoğlu, yeni tip korona virüse (Kovid-19) yakalanmasına sevinenler olduğunu söyledi ve bu kişileri 'din düşmanı' olmakla suçladı.

Bugünkü köşe yazısında koronavirüse yakalandığını söyleyen Nihat Hatipoğlu, bu olaydan dolayı bir grup insanın mutlu olduğunu öne sürdü ve o kişiler için 'din düşmanı' ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, yaşadıklarını anlattığı bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

"Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler.

Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar."

OĞLU DA 'ALLAH DÜŞMANLARI' DEMİŞTİ

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu da şu ifadeleri kullanmıştı:

Nihat Hatipoğlu benim babam! Ama siz kötü yorumlar yapanları gördükçe daha çok dua ediyorum ki çıkıp daha çok anlatsın Allah’ı ve Peygamber’i. Çünkü Nihat Hatipoğlu’na düşmanlık değil bu. Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamber’inedir. Ne güzel diyor Allah; De ki: Kininizle geberin

2-165.png