Nihat Zeybekçi o soruya ne yanıt verdi: "AK Parti'nin İzmir'i kaybedeceği ortada"

Nihat Zeybekçi o soruya ne yanıt verdi: "AK Parti'nin İzmir'i kaybedeceği ortada"
AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKP  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Adaylık süreci ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zeybekçi "AK Parti'nin İzmir'i kaybedeceği ortada. Nihat Zeybekci buradan belediye başkan adayı olarak siyasi kariyerini bitiriyor. AK Parti, Nihat Zeybekci'nin ağzına bir parmak bal çalıyor." gibi eleştiriler var. Bunlara nasıl cevap verirsiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Ben zoru seven bir insanım. O anlamda kimsenin şüphesi olmasın. 2004 seçimlerinde biz 3 Mart'ta seçim kampanyasına başladığımızda anketler yüzde 26.4 AK Parti'yi, yüzden 39 da CHP'nin adayını gösteriyordu. 24 gün sonra 28 Mart akşamı biz Denizli'de yüzde 51 buçukla seçimi bitirdik. Ben İzmir'de Nihat Zeybekci'nin ağzına bir parmak bal çalındığını değil, hakikaten çok büyük bir fırsat konulduğunu düşünüyorum. İzmir'de sloganımız şöyle; 'Oyunuzu siyasi partilere değil, oyunuzu ideolojik mazeretlere değil, oyunuzu İzmir'in zamanını çalmakla ilgili ideolojik örtülere değil, oyunuzu İzmir'e verin diyorum. Oyunuzu kendinize verin. Oyunuzu çocuklarınızın geleceğine verin. Onun için İzmir, 31 Mart seçimlerinde oyunu İzmir'e verecektir. Oyunu İzmir'in projelerine verecektir. Oyunu İzmir'e samimi bir şekilde yaklaşan, İzmir'in sorunlarını çözüme götürecek olan samimiyete ve tecrübeye oy verecektir. '31 Mart akşamı o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak' diyoruz. 31 Mart akşamı inşallah Türkiye'de herkes İzmir'i konuşacak."

İlgili Haberler