Nişanlı çift gaspçıların ellerinden zor kurtuldu

Nişanlı çift gaspçıların ellerinden zor kurtuldu
İstanbul Kağıthane'de, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan kişilerle buluşan nişanlı çift, gaspa uğradı. Kurusıkı tabancayla havaya ateş ederek, nişanlıları darp eden kişiler, çiftin otomobil anahtarı ile içinde para bulunan çantayı alarak kaçtı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fetih Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kimlikleri henüz öğrenilemeyen nişanlı çift, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan bir kişiyle telefonda konuşarak buluşmaya karar verdi. Otomobille buluşma noktasına gelerek bekleyemeye başlayan çift, buluşacakları kişinin yanına arkadaşlarını da alarak geldiğini görünce kaçmaya çalıştı.

alacak-verecek-meselesi-icin-bulustular-gaspa-ugradilar-2049-dhaphoto2.jpg

Husumetli oldukları kişi, kendi aracıyla, nişanlı çiftin içinde bulunduğu otomobilin önünü keserek kaçmalarını engelledi. Bu sırada, nişanlılar araçlarından inerek kaçmak isterken, husumetli oldukları kişi ile 3 arkadaşı tarafından darp edildi.

alacak-verecek-meselesi-icin-bulustular-gaspa-ugradilar-2049-dhaphoto5-kopyala-kopya.jpg

Ellerindeki kurusıkı tabancayla havaya ateş ederek çifti tehdit eden 4 kişi, otomobil anahtarı ve içinde para bulunan çantayı alarak kaçtı. Gaspçılardan ikisi otomobille olay yerinden uzaklaşırken, iki gaspçı da ağaçlık alana koşarak izlerini kaybettirdi.

HER YERDE ARANIYORLAR

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gaspa uğrayan nişanlılardan bilgi alan polis, gaspçıların yakalanması için çalışmalara başladı.

DHA

İlgili Haberler