'Nûn' şiir kitabı çıktı!

'Nûn' şiir kitabı çıktı!
Muhammet Kayhan'ın şiir kitabı 'Nûn' Yüzde İki Yayınları'ndan çıktı.

Muhammet Kayhan'ın İlk kitabı olan 'Nûn' Yüzde İki Yayınları'ndan çıkarak, okuyucuyla buluştu. 104 sayfadan oluşan şiir kitabında Kayhan’ın çeşitli konularda yazdığı 89 şiiri bulunuyor. 

Kitabın tüm gelirleri ANDA Kardeşe Vefa Derneği aracılığıyla Suriyeli Türkmen yetimlerin eğitimine harcanacak. 

Nûn’da birçok ismin önsözü yeralıyor. Bunlar arasında; Son Göç Destanı, Bir Kum Masalı ve En Güzel İsimler (Esma’ül Hüsna) kitaplarının yazarı, Şair, Diş Hekimi Lütfi Korucu, Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkanı Başkanı Okan Tosun, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Prof. Dr. Fazlı Polat, Hasan Çakmur, İlahiyatçı Halef Yıldız, KTÜ Öğretim Görevlisi Ramazan İnal, Eğitimciler Mustafa Ciritci, Ali Güney, Yusuf Kurmaç, Ziraat Mühendisi Kılıçarslan Ekin, Tarsus Eski Belediye Başkanı Şevket Can ve Prof. Dr. Ferhat Ağırman bulunuyor.

kitabına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetini ifade eden Muhammet Kayhan, “Bu kitabın geliri, Anda Kardeşler Vefa Derneği aracılığıyla, Suriye savaşından etkilenen, annesi babası ölmüş Türkmen yetimlerin eğitimleri için kullanılacaktır. Onların iki tane yetimhaneleri var. Dernek yaklaşık 600 yetim çocuğa bakıyor. Bu dernek vasıtasıyla, Türkmen yetimlerin eğitim ihtiyaçları için bu kitabın tüm gelirini bağışladık. Ben tek kuruş almıyorum” dedi. Kayhan, bu ilk kitabının ardından, bir roman yazma hazırlığı içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhammet Kayhan’ın “Nûn” isimli şiir kitabını edinmek isteyenler, www.yuzdeiki.com’dan, ülkemizin önde gelen kitap satış portallarından; yazarla iletişim kurmak isteyenler ise, 0532 706 68 76 numaralı telefondan ulaşabilirler.

MUHAMMET KAYHAN KİMDİR?

1972 Mut doğumlu Muhammet Kayhan, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Lise yıllarından beri edebiyatla uğraşan ve yazan Kayhan’ın, çeşitli gazete ve dergilerde şiirleri, hikayeleri yayınlandı. Kayhan halen, Mut’un Sesi Gazetesi'nde ve çeşitli internet sitelerinde gündeme ilişkin köşe yazarlığı yapmaktadır. Ziraat Mühendisi Rukiye Kayhan’la evli olan Muhammet Kayhan, Hilal ve Aylin isminde iki kız babasıdır.

timthumb.jpg