Nusret'e bir şok daha. Dayaktan kaçtı kapatılmaktan kaçamadı

Nusret'e bir şok daha. Dayaktan kaçtı kapatılmaktan kaçamadı
Dünya çapında tanınan şef Nusret Gökçe'nin sahip olduğu Nusr-Et'in 10 gün önce ABD’nin Boston kentinde açılan restoranı, korona virüs kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle kapatıldı.

CNN'in haberine göre, Nusret Gökçe'nin sahip olduğu Nusr-Et'in 10 gün açılana Boston şubesi, korona virüs kurallarına uyulmadığı için kapatıldı.

DAHA ÖNCE PUANI DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ

Korona virüs önlemlerine uyulmadığının tespitinden önce de restorana 23 Eylül'de teftiş yapılmış, olması gerek soğuklukta olmayan buzdolapları, el yıkama alanı ve gıda depolama alanı arasında mesafe olmaması, bulaşık yıkama makinelerinin yanlış sıcaklıkta olması gibi nedenlerle restoranın puanı düşürülmüştü. 

5cd93984ec10bb1d6019addb.jpg

MÜŞTERİLER MASKESİZ İÇERİ GİRİYOR

Boston Lisans Kurulu, yaptığı incelemelerde kurumun korona virüs tedbirlerine uymadığını tespit etti. Restoran işletmecisi ve personelin maske takmadığı, yangın çıkışlarının kapalı olduğu belirtildi. Aynı zamanda restoran hakkında yapılan şikayetlerde de restoranın kalabalıklığı, müşterilerin maskesiz içeri girmesine izin verildiği aktarıldı. 

Boston’daki ruhsat kurulu 18 Eylül’de açılışı yapılan restoranın halk sağlığını ve güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

Ayrıca restoranın yönetmeliğe aykırı şekilde iki yangın çıkışının da kapalı olduğu tespit edildi.