O İl Başkanından Bahçeli'ye çok sert tepki

O İl Başkanından Bahçeli'ye çok sert tepki
Gözaltına alınan isimlerle ilgili Bahçeli’nin yapmış olduğu açıklamalar büyük tepki çekti. Samsun’un seçilmiş son il Başkanı Ömer Süslü, Bahçeli’ye ateş püskürdü.

Yeniçağ yazarları ve Ülkücü camianın önemli isimlerine yönelik kumpasla ilgili Bahçeli’nin yapmış olduğu “Onlar Ülkücü değiller” açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüyor. MHP’nin en güçlü olduğu teşkilatlardan biri olan Samsun’un seçilmiş son il başkanı Ömer Süslü, Bahçeli’ye çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli’nin “Hareketimizin hiçbir mensubu gözaltına alınmamıştır” açıklamasını değerlendiren Süslü, Ülkücülerin genel başkan tarafından “İtin, çakalın” önüne atıldığını söyledi.

İşte Ömer Süslü’nün o açıklaması:

“Şu an MHP'de seçimle geldikleri makamlarda aktif görevde olan arkadaşlarımıza bir uyarı. Dün partide MYK, İl başkanlığı, İlçe başkanlığı, Milletvekili Adaylığı, Milletvekilliği yapan ülküdaşlarımız bugün daha iyiyi aradıkları ve kongre istedikleri için Bilge'niz tarafından ülkücü olmamakla itham edilip, itin, çakalın önüne atılmıştır.

MAKAMLARINIZI SEVİYORSANIZ DEVAM EDİN!

“Yarın sizin de yaşayacağınız akıbet aynıdır. Ona göre pozisyon alıp makamlarınızı seviyorsanız, pohpohlamaya devam ediniz. Hatalarını gördüğünüzde sakın söylemeyiniz ve siz harikasınız, muhteşemsiniz, siz olmazsanız biz bir hiçiz tarzı övgü dolu sözlere ve söylemlere devam ediniz. Vazgeçtiğiniz an, gerçeklerle yüzleştiğiniz an, biliniz ki sizlerde bu tarz iftiralara, hakaretlere ve ihanete hazır olmalısınız. Bilin istedim.”

Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, olağanüstü kongre için imza verdiği gerekçesiyle, genel merkez tarafından gayri hukuki bir şekilde görevden alınmıştı. Süslü’nün Bahçeli’ye gösterdiği tepki, kısa açıklaması kısa sürede büyük destek aldı. 

İlgili Haberler