Başkan adayı olacağı iddia ediliyordu... Dursun Özbek'in listesi sızdırıldı

Başkan adayı olacağı iddia ediliyordu... Dursun Özbek'in listesi sızdırıldı
TV100 ekranlarında yayınlanan VAR Odası'nda yorumculuk yapan Oğuz Altay, Galatasaray'da başkan adayı olacağını iddia edilen Dursun Özbek'in listesini açıkladı.

Galatasaray''da 30 Nisan''da yapılacak başkanlık seçimi öncesinde başkan adayları da yavaş yavaş belli oluyor... Eski Başkan Dursun Özbek''in de aday olacağı iddia edilirken, Özbek''in listesi de açığa çıktı.

DURSUN ÖZBEK''İN LİSTESİNİ AÇIKLADI

TV100 ekranlarında yayınlanan VAR Odası''nda yorumculuk yapan Oğuz Altay Galatasaray''da başkan adayı olacağını söylediği Dursun Özbek''in listesinde olduğu iddia edilen isimleri duyurdu.

"PAZARTESİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK"

Altay, “Dursun Özbek, Pazartesi günü adaylığını açıklayacak. Büyük baskılara dayanamadı. Şampiyonlar Ligi gibi bir liste oluşturuluyor. Galatasaray’da herkes taşlın altına koymak için birleşmiş durumda." dedi.

İşte Altay''ın Özbek''in listesinde olacağını söylediği isimler:

- Ahmet Yüce Ocaklı

- Erden Timur

- Rezan Epözdemir

- Cemal Özgörkey

- İbrahim Hatipoğlu

- Gürkan Eliçin

- Çok büyük ihtimalle Abdurrahim Albayrak.

ÜÇ BAŞKAN ADAYI VAR

Galatasaray''da seçim kulisleri ve liste çalışmaları hızla sürerken, geçtiğimiz kongrede yarışan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk''den sonra da Ali Fatinoğlu adaylığını koymuştu. Dursun Özbek ise henüz resmi olarak adaylığıyla ilgili bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler