Okutan: Türkiye'nin çıkan çivisi yeniden çakılacak!

Okutan: Türkiye'nin çıkan çivisi yeniden çakılacak!
Isparta Milletvekili Nuri Okutan, 'Yeni Parti' ile Türkiye'nin çıkışa geçeceğini söyledi. Okutan, "Türkiye'nin çıkan çivisi yeniden çakılacak" dedi.

Meral Akşener liderliğindeki parti çalışmalarına katılan Isparta Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, Türkiye’de toplumun kötü gidişe dur demek istediğini, yeni partinin bu beklentilere cevap vereceğini söyledi.

Türk halkının AKP’den kurtuluş için bir arayış ve beklenti içinde olduğunu belirten Okutan, bu kurtuluşu yeni partinin sağlayacağını ifade etti.

Yarın yeni partinin kuruluşunu resmen ilan edeceklerini vurgulayan Okutan, “Türkiye’nin çıkan çivisi yeniden yerine çakılacak. Türkiye’de devlet aklının tekrar devreye girdiğini hep birlikte göreceğiz. Milli birlik ve beraberlik adına hiç kimseyi ötekileştirmeden ve farklılıklarımızı koruyarak Türkiye’yi hep birlikte oluşturmanın adımı atılacak. Devletin ve milletin bekasında birlikte hareket ettiğimiz yeni bir siyasi anlayışı devreye koyacağız” dedi.

Yeni partinin tüm Türkiye’yi temsil edeceğine dikkat çeken Okutan, sözlerini şöyle tamamladı: “Siyasi anlamda bizim gibi düşünmeyen insanlarla da birlikte Türkiye’yi yöneteceğiz. Ortak akıl, meşveret ve hukukun üstünlüğünün çalıştığını hep birlikte göreceğiz. Hukukun üstünlüğü sağlanacak, yıpratılan devlet tekrar ihya edilerek millete hizmet noktasına getirilecek. Hukukun askıya alındığı, insanların mal güvenliğinin kalmadığı bir noktadan tekrar hukukun işlediği, karşıdakine saygı duyulduğu, huzurlu bir Türkiye inşa edeceğiz.”

İlgili Haberler