Öldürülmeden önce adres değişikliği istemiş

Öldürülmeden önce adres değişikliği istemiş
FETÖ Borsası davası kapsamında ev hapsindeyken çocuğunun gözleri önünde öldürülen Ahmet Kurtuluş'un 21 Mayıs’ta adres değişikliği için mahkemeye başvurduğu fakat mahkemeden bu talebe yanıt verilmediği ortaya çıktı.

İzmir Ağır Ceza Mahkemesine Ahmet Kurtuluş'un avukatları tarafından verilen dilekçede, müvekkillerinin hipertansiyon hastası olduğu ve yaz aylarında mevcut konutunda şikayetinin ilerleyeceği o yüzden denetimli serbestliğinin çocuklarının da tatil için gideceği adreste devam etmesini istedi.

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİNE YANIT VERİLMEDİ

Sözcü'de yer alan habere göre dilekçede Ahmet Kurtuluş'un 22 Mayıs'ta muayene olması gerektiği ve bunun için de izin verilmesi talep edildi. Kurtuluş'un hastane için istediği izni veren mahkeme adres değişikliği için yapılan başvuruya yanıt vermedi.

İzmir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen, 7'si tutuklu 69 sanıklı 'organize suç örgütü' davasında sanıklardan biri olan ve elektronik kelepçe takılarak ev hapsine alınması yönünde adli kontrol tedbiri uygulanan AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş'a, hapis bulunduğu evinde silahlı saldırı düzenlenmişti. Kurtuluş, 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldürülmüştü.

İlgili Haberler