Sabah Gazetesi'nde çalışanlara rekor bayram ikramiyesi. Oluk oluk reklam alan Hükümet medyası kesinin ağzını açtı

Sabah Gazetesi'nde çalışanlara rekor bayram ikramiyesi. Oluk oluk reklam alan Hükümet medyası kesinin ağzını açtı
Devlet kurumları ve iktidara yakın şirketlerden büyük miktarlarda reklam geliri elde eden hükümet medyası, çalışanları için kesenin ağzını açtı.

Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak tarafından çalışanlara yapılan duyuruda, kurumda görev yapanların hesaplarına 4.500 TL yatırılacağı bildirildi.

İşte o bildirinin tamamı;

“Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının önemini hatırladığımız, sevgi bağlarını kuvvetlendiren Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

İyilik ve güzelliklerle dolu Ramazan’ın size, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur, bereket ve barış getirmesini diliyor, bu vesileyle iyi günlerde harcamanız temennisiyle siz çalışanlarımızın hesabına 4.500 TL yatırılacağını bildirmekten mutluluk duyuyorum.”

OLUK OLUK REKLAM GELİRİ

İktidara yakınlığı ile bilinen medya kuruluşuna, gerek devlet kurumlarından gerekse hükümete yakın şirketlerden gelen büyük reklam gelirleri herkes tarafından biliniyor.

Son olarak binlerce çalışanı olan medya grubunun bayram için böyle büyük bir ikramiye ödeyebilecek durumda olması da adeta bunun tezahürü gibi.

Uzun yıllar Beşiktaş Barbaros Bulvarı''ndaki binada kiracı konumunda olan şirketin, 5. Levent''te taşındığı ultra lüks dev kompleks ise kendisine ait.