Şarkıcı Nilüfer'den şaşırtan itiraf! "Ölünce yayınlansın"

Şarkıcı Nilüfer'den şaşırtan itiraf! "Ölünce yayınlansın"
Ünlü şarkıcı Nilüfer, son dönemde yapılan otobiyografik filmleri beğendiğini belirterek hayatının sinema perdesine aktarılmasına sıcak baktığını söyledi. Nilüfer’in tek şartı ise otobiyografisinin ölünce yayınlanması.

Türk Pop Müziği''nin ünlü ismi Nilüfer, önceki gün Nişantaşı''nda bir restoran çıkışı görüntülendi.  Son dönemde yapılan otobiyografik filmleri beğendiğini ve hayatının sinema perdesine aktarılmasına sıcak baktığını belirterek "Öyle bir proje gelirse değerlendiririm ama şu an öyle bir durum yok. Geçenlerde ''Acaba olabilir mi?'' diye konuşulmuştu. Yaparsam da ben öldükten sonra yayınlansın" dedi.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Ayaküstü soruları yanıtlayan Nilüfer, 2023 yılında dolu bir konser takvimi olduğunu belirterek "Her şey yolunda sağlık sıhhat da güzel. Konserler oluyor. Konserlerim var, daha çok Türkiye''de konserlerim var. Belki bir single çıkarabilirim yaz başında" diye konuştu. 

“ÖYLE BİR PROJE GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM”

Son dönemde otobiyografik projeleri izlediğini ve kendisi hayatının da film olmasına sıcak baktığını söyleyen ünlü isim, ilginç bir çıkışta bulunarak şöyle konuştu: "Öyle bir proje gelirse değerlendiririm ama şu anda öyle bir film yok. Geçenlerde öyle bir konuşuldu olabilir falan diye. Doğru bir proje gelirse olabilir ya da ben şey yaparım, ''ben öldükten sonra yayınlansın'' falan. Öyle bir şey yapılınca çok gerçek olmalı. İzliyorum bazen dijital platformlarda güzel işler de oluyor"

"O KUŞAĞA AYAK UYDURMAKTA ZORLANMIYORUM"

Kendisini dinleyen yeni kuşağa ayak uydurmakta zorlanmadığını ve elli yıldır nasıl yürüdüyse yoluna öyle devam edeceğini de sözlerine ekleyen pop müziğin ünlü ismi şöyle devam etti: "Ben, benim zaten neysem oyum. Zorlandığım yok tam tersine bir takım şeyler değişiyor tabii müziğin değiştiği gibi, anlayışlar değişiyor, iyiye mi kötüye mi gidiyor? O tartışılır ama sonuçta ben kendi bildiğim yolda elli yıldır bildiğim yolda ilerlemeye devam edeceğim gidebildiğim kadar. Onlar öyle çok seviyorlar ki o 90''lı yıllardaki şarkıları. Ben konserlerimde görüyorum, 13-14 yaşındaki çocuklar geliyor beni dinlemeye ve bayılıyorlar şarkılara yani. Tabii ki yakalarız o kitleyi de yakalarız"

SEZEN AKSU’YA DÖN ÇAĞRISI 

Ünlü sanatçı ayrıca sahneleri bırakan yakın dostu Sezen Aksu ile görüştüklerini ve kendisinin de onu sahnede görmek istediğini söyledi. Nilüfer, Aksu''ya sahnelere dönme çağrısında bulundu ve "Bildiğim kadarıyla kendisini çok iyi ve rahat hissediyor. Öyle bir düşüncesi yok ama bir an gelir fikri değişebilir de onu bilemeyiz tabii ki. Bence böyle yapmasın onu çok özlediklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler