Karaveli'nin dramatik anları: Josef daha fazla dayanamadı!

Karaveli'nin dramatik anları: Josef daha fazla dayanamadı!
Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini Valerien İsmael'e devreden Önder Karaveli, bugünkü antrenmanı tel örgünün ardından izledi

Beşiktaş''ta teknik direktörlük görevinden alınan ve altyapıya gönderilen Önder Karaveli, A takımın bugünkü antrenmanı sırasında tesislere geldi.

Siyah beyazlı takım, yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde antrenmana başladığında Karaveli de saha kenarına geldi ve tel örgülerinin ardından çalışmayı izledi.

Bu sırada sakatlığı nedeniyle çalışmaya katılmayan Josef de Souza, dayanamadı ve Karaveli''nin yanına gelerek bir süre sohbet etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri''nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde gerçekleştirilen ve basın mensuplarına 20 dakikası açık olan idmanda siyah-beyazlı oyuncular, ısınma ve pas çalışması yaptı.

Taktik programın ardından dar alanda oynanan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Belinde ağrısı olan Josef de Souza çalışmaya katılmazken, Miralem Pjanic ise özel program dahilinde çalıştı. Sakatlıkları geçen Oğuzhan Özyakup ile Welinton Souza, takımla çalıştı.

Siyah-beyazlı ekip, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 28 Mart Pazartesi günü yapacağı çalışmayla devam edecek.