Selime Pişkin, boşanma aşamasındaki eşi İbrahim Pişkin tarafından araçla ezilerek öldürüldü

Selime Pişkin, boşanma aşamasındaki eşi İbrahim Pişkin tarafından araçla ezilerek öldürüldü
Ordu'da çocuklarıyla birlikte yolda yürüyen Selime Pişkin, boşanma aşamasındaki eşi İbrahim Pişkin tarafından taksiyle ezildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Pişkin, hastaneye götürülürken vefat etti.

Ordu''nun Korgan ilçesinde İbrahim Pişkin, boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin''i, yolda yürüdüğü sırada çocuklarının gözü önünde kullandığı taksiyle ezdi.

Taksi ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralanan Selime Pişkin, hastaneye kaldırıldığı sırada ambulansta hayatını kaybetti.

DHA’nın aktardığına göre, akşam saatlerinde kendisine ait taksiyle seyir halinde olan İbrahim Pişkin, çocukları ile birlikte yolda yürüyen boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin ile karşılaştı. Pişkin, aracını yolda yürüyen eşinin üzerine sürerek duvara sıkıştırdı. Pişkin, daha sonra ise araçtan inerek yere yığılan eşini tekmeledi.

Bu sırada çevredeki vatandaşlar, müdahale ettiği Pişkin’i linç etmeye çalıştı. Olay yeri yakınındaki jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kalabalığın içerisinden çıkarılan Pişkin, gözaltına alındı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Korgan Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıkardı. 4 çocuk annesi Selime Pişkin, tüm müdahaleye rağmen ambulansta hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler