Orhan Gencebay'dan kendisini eleştirenlere çok sert tepki. Günlerce tartışılmıştı

Orhan Gencebay'dan kendisini eleştirenlere çok sert tepki. Günlerce tartışılmıştı
Orhan Gencebay, "Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar" sözleri sonrası aldığı eleştirilere "Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder" diyerek yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere katıldığı için eleştirilen Orhan Gencebay, hakkındaki yorumları "Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim. Tabii ki davet edildiğimde gideceğim" sözleriyle değerlendirmişti.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık''a konuşan Orhan Gencebay, "Bazı zavallı cahiller ve art niyetliler Atatürk''ümüze, Peygamber Efendimize öyle hakaretler ediyorlar ki, tahammül etmek imkansız. Bu cahiller bana hakaret etseler ne fark eder. Ben ne konuştuysam hepsini bilerek ve bilgiye dayalı konuştum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürk''ün "Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır" sözünü hatırlatan Gencebay, "Ben her zaman vatanımın ve devletimin yanındayım. Ülkeme kim iyi hizmet ederse ona saygı duyarım ve sahip çıkarım" dedi.

Gencebay’ın ardından konuşan eşi Sevim Emre şu ifadeleri kullandı:

"Gencebay''a hakaret eden bu zavallıların adalet karşısında kendilerini nasıl ifade edeceklerini merak ediyorum. Hareket edenler için hukuki yollara başvurduk. Bunun hesabını yüce adaletimiz soracak. Bunun affedilir bir yanı yok. Orhan Gencebay gibi Atatürkçü, vatansever bir sanatçı bir daha kolay kolay gelmez. Orhan Gencebay gönlü çok geniş, iyilik sever, koca yürekli bir isim. O Türkiye''nin Orhan Baba''sıdır. Ona bu hakareti edenlere yazıklar olsun," 

İlgili Haberler