Orhan Yıldırım Beşiktaş'a maçı kazandıracak en büyük etkeni açıkladı. Giresunspor bu gücü kıramaz

Orhan Yıldırım Beşiktaş'a maçı kazandıracak en büyük etkeni açıkladı. Giresunspor bu gücü kıramaz
Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ın bu akşam kendi sahasında oynayacağı mücadele öncesinde kötü gidişata 'dur' demenin yolunu açıkladı. Yıldırım, Kartal'ın en büyük kozunun taraftarı olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig''in 14.haftasında Beşiktaş, bu akşam Vodafone Park''ta GZT Giresunspor''u ağırlayacak. Ligde oynadığı son 7 maçında 5 kez mağlup olan Siyah Beyazlı ekip, saat 19.00''da başlayacak maçla birlikte yeniden ayağa kalkmanın yollarını arayacak.

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, "Taraftarıyla dönüş zamanı" başlıklı yazısıyla Kartal''ın en büyük kozunun Siyah Beyazlı taraftarı olduğunu hatırlattı. Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

 "Bu akşam durumu terse çevirme vakti. Ne taktik, ne sistem, nede başka bir şey. Son söz taraftarın. Asıl paydaşların yapamadığını taraftar yapar! Tribün desteği sahaya ve skora yansır. Kötü gidişata nokta konur. Arkası kendiliğinden gelir zaten. Artık söz sırası taraftarda. Giresunspor veya başka bir rakip. Bu gücü kıramaz!"

"BOŞNAK FUTBOLCU YANLIŞ MI OYNATILIYOR"

Öte yandan Yıldırım, Kartal''ın Boşnak futbolcusu Miralem Pjanic''in oynatıldığı bölge ile de fikrini belirtti. Deneyimli gazeteci, "Boşnak futbolcu yanlış mı oynatılıyor? Alex’in yerinde serbest adam olarak görev yapsa daha etkili olmaz mı diye düşünüyoruz. Bir maçlığına da olsa denemekten ne çıkar. Oyunu iyi okuyan, iki ayağını etkili kullanan bir maestro. Sergen hocanın bunu hiç düşünmemesi ilginç. Bu maçta forvet arkasında özgürlük verirse direkt tabelaya yansıyacağı ortada." dedi.

İlgili Haberler