Orhun Ene: Kısa sürede hazırlanmak zorundayız

Orhun Ene: Kısa sürede hazırlanmak zorundayız
A Milli Basketbol Takımı'nın oynayacağı Hırvatistan ve Hollanda maçları öncesi açıklamalarda bulunan koç Orhun Ene, önlerinde kısa bir hazırlık dönemi olduğunu ancak iki mücadeleden de istedikleri sonucu almak istediklerini söyledi.

A Milli Takımı'nın yeni koçu Orhun Ene, 12 Adam'ın oynayacağı Hırvatistan ve Hollanda mücadelelerinden önce takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İki maçın da kendileri için çok kritik olduğunu söyleyen Ene, "Bizim için çok önemli olan iki maça, kısa bir hazırlık dönemi geçirerek gireceğiz. FIBA ve Euroleague fikstürleri nedeniyle milli takımlar için uzun bir hazırlanma süresi kalmıyor ancak bu, her ülke için geçerli. Biz kaliteli oyunculardan ve fark yaratabilecek gençlerden oluşan bir takımız. Bu dönemde mental anlamdaki hazırlık, teknik anlamdaki hazırlıktan daha önemli" diye konuştu. 

Koç Ene açıklamalarını şu şekilde devam ettirdi: 

"İki maçımız da çok kritik. Maça çıkan her oyuncumuz kazanmayı en çok isteyen isimler olmalı. Bu kısa çalışma döneminde beraber oynama ritmini ve belirli düzenleri oturtacağız. Maç içinde ortaya koyacağımız enerji ile de istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz. Hepimiz için milli takımın parçası olmak çok değerli ancak burada ister istemez en önemli öncelik kazanmak. Umarım Pazar günü sonunda istediğimiz sonuçları almış olacağız" 

 

İlgili Haberler