Osmanlı Ocakları, Bahçeli ile görüştü!

Osmanlı Ocakları, Bahçeli ile görüştü!
Ülkücüleri ihraç eden Bahçeli, AKP’lilere kapıları sonuna kadar açıyor. Bahçeli’nin Balgat’ta son ziyaretçisi, Ülkücülere saldıran Osmanlı Ocakları oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre istedikleri gerekçesiyle gayri hukuki bir şekilde ihraç edilen partili sayısı binlerle ifade edilirken, Devlet Bahçeli-AKP yakınlaşması her geçen gün artarak devam ediyor.

Kongre sürecinde AKP’nin hukukçusu  Hüseyin Kaya ile görüşen Bahçeli, 15 Temmuz’dan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu ile görüşmesiyle gündeme gelmişti. Bahçeli şimdi de Osmanlı Ocakları’nın randevusunu kabul ederek, genel merkezdeki genel başkanlık makamında konuk etti.

ÜLKÜCÜ BAŞKANA SATIRLA SALDIRMIŞLARDI!

Bahçeli’nin makamında ağırladığı Osmanlı Ocakları, 2015 yılında satırla saldırdıkları Ülkücü bir genci komaya sokmuşlardı. Kütahya’da gerçekleşen olayda Ülkü Ocakları Dumlupınar Üniversitesi sorumlusu Ahmet Tahsin Erbilen’e, Kütahya Osmanlı Ocakları Başkanı Hüseyin Kızılarslan’ın da aralarında bulunduğu bir grup saldırmıştı.

Satırlı saldırıda Erbilen başından yaralanmış ve hayati tehlikesi bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonrasında hayati tehlikeyi atlatan Erbilen ile ilgili MHP’den ya da Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama gelmemişti.

Bahçeli’nin Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Başkanı Erbilen’e saldıran Osmanlı Ocaklarıyla görüşmesi ülkücülerin büyük tepkisini çekti.

AKP’Lİ BAŞKANI ATAMIŞTI!

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde de olağanüstü kongre istediği gerekçesiyle ihraç ettiği partililerin yerine AKP’li belediye başkanını atamasıyla gündeme gelmişti.

İlgili Haberler