Osmanlıspor: "Belediye bizi desteklemiyor"

Osmanlıspor: "Belediye bizi desteklemiyor"
Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde Gaziantep'e elenen Osmanlıspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Melih Gökçek bizi destekliyordu. Ankara'nın daha fazla sahip çıkmasını isterdim ama sevilmeyen bir takımız” dedi.

Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde, Gazişehir Gaziantep'e penaltılar sonunda elenen Osmanlıspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın ardından basın açıklamasında bulundu.

Osmanlıspor'un yaşadığı sorunlarla ilgili bir soru üzerine Özköylü, şunları kaydetti: 

"Burada söyleyemeyeceğim bazı şeyler var. Sıkıntılarımızı kendi içimizde çözmeye çalıştık. Maalesef halledemedik. Biz geldikten sonra 12 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik almış, lider olmuş bir Osmanlıspor vardı. Ondan sonra kendi içimizde bazı problemler yaşadık. Bunları çözme konusunda maalesef başarılı olmadık. Bunlar sonuca yansıdı. Gazişehir Gaziantep gibi arkasında koca bir şehir olan takım değiliz. Bizim arkamızda belediye, valilik yok. Rakip takım seyircisi bizden fazla. Daha önce Melih (Gökçek) başkan, belediye başkanı olduğunda, bazı destekleri alabiliyorduk. İşimiz daha rahat olabiliyordu. Ama bu süreçte aile içinde bir takım olduk. Dışardan o gücü almamız engellendi. Biz de isteriz, 10-15 bin kişi seyirci desteğiyle oynamak. Ankara'nın daha fazla Osmanlıspor'a sahip çıkmasını isterdim ama maalesef sevilmeyen bir takımız. Herkesin nefret ettiği, dışlamaya çalıştığı bir takımız. Her şeye rağmen biz mücadelemizi sonuna kadar yaptık."